Om oss 2018-12-03T12:23:27+00:00

Hva driver oss?

Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å drive din bedrift, slik at du kan bruke tiden på å bygge den.

Vår visjon er tuftet på at gründerne av selskapet selv følte at det manglet en aktør som virkelig bygget løsninger tilpasset mindre bedrifters behov. Vi jobber hver dag for å gjøre noe med dette, og målet er krystallklart- det skal være enklest mulig for deg å bygge bedriften din.

I en travel hverdag er det sjelden tid til overs til bokføring og regnskap, men med enkle, digitale løsninger legger vi til rette for at du enkelt kan gjøre dette på farten eller sammen med din digitale regnskapsfører.

En regnskapsfører er ikke lenger bare en som fører bilag og avstemmer bank, en regnskapsfører er en sparringpartner og rådgiver som hjelper deg å bygge bedriften på en best mulig måte. Du gjør det du er best på, så ordner vi resten.

Hele teamet vårt brenner for at du skal lykkes, og vi tilpasser derfor alle våre systemer og rutiner for å gjøre hverdagen enklere for både deg og oss. På denne måten frigjør vi mer tid til det arbeidet som virkelig skaper verdi.

Karriere

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker innen regnskap, økonomi, lønn og HR. Medarbeidere som vil yte det lille ekstra for kundene og for sine kollegaer. Vi har en travel hverdag, men trivsel og miljø er viktig for oss alle.

Kontakt oss

Siste nytt

Det er viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer i vår bransje. Endringer i lover og regler kan ikke gå hus forbi. På våre nettsider vil du alltid finne de ferskeste nyheter innen regnskap, lønn og HR.

Kontakt oss

Kundereferanser

Det viktigste er å ha fornøyde kunder, det er jo de vi lever av. Så derfor er det viktig å lytte til kundene og ha en god dialog med dem. Vi blir bedre av å bli utfordret og vårt mål er ha markedets beste kundereise.

Kontakt oss

Personvernerklæring

Angir retningslinjene og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og om besøkende på våre nettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter.

Kontakt oss

KOMMUNIKASJON | KVALITET | KOMPETANSE

Våre verdier

  • Gjennom kommunikasjon skal vi hjelpe kunden å nå sine mål
  • Bygge konkurransefordeler gjennom å levere den beste kvaliteten
  • Gjennom kompetanse bygger vi konkurransefortrinn for kundene

HAR DU SPØRSMÅL ELLER LURER DU PÅ NOE?

#askmore

KONTAKT OSS